Sākums Skābēti gurķi ar spirtu. Gurķīši saglabājas zaļi un un ir sevišķi garšīgi!

Trešdiena, 14.11.2018, šodien vārda dienas svin
Iesaki
Iesaki mūs saviem draugiem
Jaunākais forumā
Jaunākie ieraksti forumā
Aktieru sadaļa
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Foruma spēle CTRL + V
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Ciparu spēle ar bildēm
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Chau !
Pievienoja: voldis29
Atbildes: (4)

Par jaunumiem
Pievienoja: V1ENS
Atbildes: (2)

Filmu apskati
Random Filmas apskati
Raksti
Janākie raksti

Skābēti gurķi ar spirtu. Gurķīši saglabājas zaļi un un ir sevišķi garšīgi!

Nepieciešams

10 kg gurķu

Estragons

Upeņu lapas

Mārrutku saknes

Ķiploki

Dilles

Pārliešanai: 10 l atdzesēta vārīta ūdens, 600 g sāls, 100 g spirta.

Pagatavošana

Gurķus nomazgā, katru atsevišķi (!) ietin upeņu lapās un kārto ozola muciņā, starp gurķu kārtām iekaisa estragonu, ieliek notīrītu mārrutku
sakņu gabaliņus un ķiploku daiviņas. Aplej ar sālījumu – vārītā atdzesētā ūdenī izšķīdina sāli un pielej spirtu. Muciņu noslogo un ievieto
aukstā pagrabā.

Ja nav mucas, var izmantot trīslitru burkas.

Šādi skābēti gurķi būs tikpat zaļi kā rudenī un sevišķi garšīgi, iesaka pavārs un viesu nama saimnieks Aivars Varņeckis.
Pievienots 06.07.2014 (16:15) | Pievienoja: DalVeR | Skatijumi: 397
Atslēgvārdi: Nav pievienots..

Komentāru pagaidam nav ! Esi pirmais !


Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrēties | Ienākt ]
Nolaist
Atvērt ČATU
Lai pievienotu ziņu autorizējies
0