SākumsRakstiņi Sievietēm

Piektdiena, 19.04.2024, šodien vārda dienas svin
Kategorijas
Izvēlies pēc kategorijas
Iesaki
Iesaki mūs saviem draugiem
Jaunākais forumā
Jaunākie ieraksti forumā
Chau !
Pievienoja: voldis29
Atbildes: (5)

Aktieru sadaļa
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (1)

Esport community
Pievienoja: Korijs
Atbildes: (1)

Foruma spēle CTRL + V
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Ciparu spēle ar bildēm
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Filmu apskati
Random Filmas apskati
Raksti
Janākie raksti
VĪRIEŠI UZSKATA, KA TU IZSKATIES PIEVILCĪGĀKA, DAROT ŠĀDI 06.06.2015
Nē, tā nav dubultota kosmētikas kārta vai kāds īpašs apģērba gabals, kas liks vīrietim uz tevi skatīties ar citām acīm.
DalVeR Skatijumi: 689 Komentāri 0
CITA PASAULE Laimīgu jauno Kazas gadu! Izlasi, ko zvaigznes tev sola 2015. gadā! 01.01.2015
Lai 2015. gads izdotos īpaši veiksmīgs, darbi ietu no rokas un nebūtu jāpeld pa dzīves upi pret straumi, astroloģe Žanete Korde katrai zodiaka zīmei veltī kādu trāpīgu atziņu, lai tā būtu kā orientieris, bākuguns visam gadam. Gada iespēja ir dzīves veiksmīgā puse, bet pārbaudījums – pretvējš – tiek dots piepūlei, lai nenovirzītos no kursa.
TiGrA Skatijumi: 699 Komentāri 0
Ko viņas dara... 27.11.2014
Viņas guļ mūsu t-kreklos un izskatās smieklīgi viņos. Viņas mīl, kad viņas skūpsta bez liekiem vārdiem. Viņas taisās divas stundas un tad pasaka: „Redzi, šoreiz tas bija ātri”. Viņas nemāk kauties, bet vienmēr jūt sevi drošībā blakus mums. Viņas prasa mums kādā krāsot nagus. Viņas var iemigt pašā nepiemērotākajā masāžas brīdī. Viņām patīk kad mēs glaudam matus. Viņas ar apmierinātu izskatu valkā mūs pa veikaliem, labi zinot, ka tās ir mokas. Viņas mīl, kad viņas nēsā uz rokām, kaut gan vienmēr saka: „Noliec mani, es esmu smaga.” Viņas kliedz un viņas kaitina ja mēs klusējam tajā brīdī. Mazās skandālistes. Viņas mīl, kad mēs viņām pērkam veļu.
Viņas atceras, kad būs 147 diena, kā mēs sākām satikties. Viņas vienmēr grib, lai mēs atgriežamies pēc 5 minūtēm pēc strīda, bet nekad tajā neatzīstas. Viņas patstāvīgi rokas mūsu telofonos un greizsirdībā prasa: „ A kas tā tāda?” Viņas vienmēr gaida mūsu SMS uz nakti. Viņas ......
DalVeR Skatijumi: 1301 Komentāri 0
Kas sievietēm jāzina par vīriešiem 27.11.2014
Šeit daži padomi, kas sievietēm būtu jāzina par vīriešiem. Tas palīdzēs jums saprast to, kādi tad īsti ir vīrieši, un ticiet- tas nemaz nav tik grūti izprotams. Ar sievietēm nudien ir grūtāk...

1. Tev jāstāv tālāk no viņa interneta pārlūka vēstures

Tu to vienkārši nespēsi panest. Tādēļ seko teicienam “ko mammīte nezina, tas mammīti nesāpina”. Protams, ne visi vīrieši ir vienādi, un ne visu vīriešu interneta vēsture tevi varētu sabiedēt, tomēr labāk no tā visa stāvēt tālāk- tā vienkārši būs labāk. Un, ja arī tur nav nekā tāda, ko atrast, ja viņš uzzinās, ka esi centusies ko atrast, tas nebeigsies labi.

2. Tu nespēj viņu mainīt

Varbūt tu to pati it kā saproti, tomēr kaut kādā veidā sievietes pārsvarā cenšas mainīt vīrieti. Un, ja tu domāsi, ka tas ir iespējams, tev to nāksies rūgti nožēlot. Tādēļ labāk vien esi kopā ar to cilvēku, kādu tu viņu iepazini un kāds viņš ir- jo, ja kaut ko vēlies mainīt, tas vairs nemaz nav tas pats cilvēks.

3. Neuztver personīgi, ja viņš skatās uz citām sievietēm

Tie vienkārši ir vīrieši- nevajag viņiem to pārmest. Tā ir viņu daba, tas ir reflekss. Vienkārši ļauj tam notikt- tas nenozīmē, ka viņam tu kaut kādā ziņā kļūsti nenozīmīgāka, viņš taču ir kopā ar tevi!

4. Viņš pirmajā vietā nostādīs draugus

Draugi ar viņu kopā ir bijuši ilgāku laiku, nekā tu, tādēļ, ja centīsies ierobežot viņa iespējas satikties un izklaidēties ar draugiem, viņš labāk izvēlēsies viņus, nevis tevi. Tādēļ domā, pirms dari, un izdomā, kā ar to samierināties.

5. Nekad nek......
DalVeR Skatijumi: 764 Komentāri 0
To ir jāzina KATRAI sievietei! Iegaumē! 27.11.2014
1. Diždadzis un rīcineļļa – matu augšanai.
2. Aprikožu eļļa – ķermeņa masāžai un nagu barošanai.
3. Rūgtā piparu tinktūra – maska matu augšanai.
4. Lavandas ēteriskā eļļa – pievieno dažas lāsītes kondicionierim – mati tik ātri netaukosies.
5. Jūras sāls – pievieno vanniņām nagiem.

Spied lasīt lai izlasītu visu irakstu!
DalVeR Skatijumi: 618 Komentāri 0
Nolaist
Atvērt ČATU
Lai pievienotu ziņu autorizējies
0