Sākums Kas sievietēm jāzina par vīriešiem

Sestdiena, 11.05.2024, šodien vārda dienas svin
Kategorijas
Izvēlies pēc kategorijas
Iesaki
Iesaki mūs saviem draugiem
Jaunākais forumā
Jaunākie ieraksti forumā
Chau !
Pievienoja: voldis29
Atbildes: (5)

Aktieru sadaļa
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (1)

Esport community
Pievienoja: Korijs
Atbildes: (1)

Foruma spēle CTRL + V
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Ciparu spēle ar bildēm
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Filmu apskati
Random Filmas apskati
Raksti
Janākie raksti

Kas sievietēm jāzina par vīriešiem

Šeit daži padomi, kas sievietēm būtu jāzina par vīriešiem. Tas palīdzēs jums saprast to, kādi tad īsti ir vīrieši, un ticiet- tas nemaz nav tik grūti izprotams. Ar sievietēm nudien ir grūtāk...

1. Tev jāstāv tālāk no viņa interneta pārlūka vēstures

Tu to vienkārši nespēsi panest. Tādēļ seko teicienam “ko mammīte nezina, tas mammīti nesāpina”. Protams, ne visi vīrieši ir vienādi, un ne visu vīriešu interneta vēsture tevi varētu sabiedēt, tomēr labāk no tā visa stāvēt tālāk- tā vienkārši būs labāk. Un, ja arī tur nav nekā tāda, ko atrast, ja viņš uzzinās, ka esi centusies ko atrast, tas nebeigsies labi.

2. Tu nespēj viņu mainīt

Varbūt tu to pati it kā saproti, tomēr kaut kādā veidā sievietes pārsvarā cenšas mainīt vīrieti. Un, ja tu domāsi, ka tas ir iespējams, tev to nāksies rūgti nožēlot. Tādēļ labāk vien esi kopā ar to cilvēku, kādu tu viņu iepazini un kāds viņš ir- jo, ja kaut ko vēlies mainīt, tas vairs nemaz nav tas pats cilvēks.

3. Neuztver personīgi, ja viņš skatās uz citām sievietēm

Tie vienkārši ir vīrieši- nevajag viņiem to pārmest. Tā ir viņu daba, tas ir reflekss. Vienkārši ļauj tam notikt- tas nenozīmē, ka viņam tu kaut kādā ziņā kļūsti nenozīmīgāka, viņš taču ir kopā ar tevi!

4. Viņš pirmajā vietā nostādīs draugus

Draugi ar viņu kopā ir bijuši ilgāku laiku, nekā tu, tādēļ, ja centīsies ierobežot viņa iespējas satikties un izklaidēties ar draugiem, viņš labāk izvēlēsies viņus, nevis tevi. Tādēļ domā, pirms dari, un izdomā, kā ar to samierināties.

5. Nekad nekritizē viņa māti

Ja to dara viņš, un tu tam vienkārši piebalso- tad viss ir kārtībā, tomēr, ja tu būsi pirmā, kas izteiks kādas negatīvas piezīmes un neapmierinātību, tas viņu atraidīs. Līdzīgi kā ir ar brāļiem un māsām- savu brāli drīkstu apsaukāt tikai es pats!

6. Palaid vaļā sīkās problēmas

Attiecību laikā var izraisīties strīdi par ļoti daudz mazām, nenozīmīgām lietām, bet, līdzko strīds ir galā, tam ir arī jābeidzas. Ja centīsies visādās situācijās to atkal pacelt gaisā un pieminēt, tas nebeigsies labi. Tādēļ labāk paklusē un samierinies ar to, ka tas jāpalaiž vaļā.

7. Neuzdod jautājumus, uz kuriem negribi dzirdēt atbildes

Mums katram ir kaut kāda vēsture- arī tev. Ja tu viņu patiesi mīli, tad nāksies vien samierināties ar visu to, kas ir bijis pirms tevis. Pārmest to un nespēt pieņemt ir stulbi, tādēļ norūdies un labāk nemaz nejautā neko tādu, ko labāk tev ir nezināt.

8. Tu nedrīksti viņam uzbrukt, līdzko viņš ir ienācis pa durvīm
Viņš zina, ka gribi izstāstīt, ko tā stulbā darba kolēģe atkal ir izdarījusi, tomēr labāk ļauj viņam sākumā kārtīgi atpūsties no darba dienas- iedzert aliņu, paskatīties televizoru vismaz kādu pusstundu. Pēc tam varēsi viņam stāstīt visu, kas uz sirds.

9. Viņš ir greizsirdīgs uz visiem taviem draugiem vīriešiem

Tu vari piesieties viņam par visām viņa draudzenēm, bet, ja tu draudzēsies ar citiem vīriešiem, viņš noteikti kļūs greizsirdīgs. Varbūt tu to nespēsi saprast, kā tā var būt, ka viņš ar sievietēm var draudzēties, bet tu ar vīriešiem ne, tomēr mēģini iegaumēt, ka viņš grib būt vienīgais vīrietis tavā dzīvē.

10. Viņam ir vajadzīga sajūta, ka viņš tev ir vajadzīgs

Jā, varbūt tu visu spēj izdarīt pati, bet tas viņu apbēdinās. Ļauj viņam atvērt burkas vāku, ļauj viņam nomainīt spuldzīti vai salabot kāda skapja durvis pat, ja tu vari to izdarīt pati- tas viņu patiešām padarīs laimīgāku.

Avots: www.wallstreetinsanity.com
Pievienots 27.11.2014 (22:10) | Pievienoja: DalVeR | Skatijumi: 768
Atslēgvārdi: Nav pievienots..

Komentāru pagaidam nav ! Esi pirmais !


Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrēties | Ienākt ]
Nolaist
Atvērt ČATU
Lai pievienotu ziņu autorizējies
0