Sākums Feisbildings: veidojam seju

Piektdiena, 26.04.2024, šodien vārda dienas svin
Kategorijas
Izvēlies pēc kategorijas
Iesaki
Iesaki mūs saviem draugiem
Jaunākais forumā
Jaunākie ieraksti forumā
Chau !
Pievienoja: voldis29
Atbildes: (5)

Aktieru sadaļa
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (1)

Esport community
Pievienoja: Korijs
Atbildes: (1)

Foruma spēle CTRL + V
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Ciparu spēle ar bildēm
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Filmu apskati
Random Filmas apskati
Raksti
Janākie raksti

Feisbildings: veidojam seju

Sejas muskuļus, tāpat kā visus pārējos muskuļus var trennēt. 8 vingrinājumi sejai - rezultāti iespaidīgi!

Jauna, skaista seja – tā nav tikai laba āda. Par jaunību liecina augsti vaigu kauli, skaista zoda līnija, u.c. Diemžēl, laiks un zemes pievilkšanās spēks padara seju «nogurušu»: muskuļi paliek vājāki un vaigi nolaižas uz leju, parādās dubultzods. Sejai tiek pasliktināta asinsrite, kas nevar neizpausties uz ādas stāvokli. Un pirmās «nogurušas sejas pazīmes» kļūst redzamas jau tad, kad Tev ir 25!
Protams, kvalitatīva kosmētika palīdz Tev izskatīties jaunākai ilgāk. Bet atceries - ka viņa palīdz tikai ārēji, bet īstais iemesls jau ir iekšā! Feisbildings, sejas vingrinājumu apkopojums, cīnās ar problēmu no iekšienes. Lai nodarbotos ar feisbildinfu, nav vajadzīgi ne trennažieri, ne sporta tērps. To var darīt visi - neskatoties uz vecumu un fiziskās sagatavotības. Regulāri trenniņi dod lielisku efektu: muskuļi paceļas, sejai paātrinās asinsrite, kas nozīmē, ka seja atjaunojas un izskatās svaigāka un jaunāka. Pirmie rezultāti redzami jau pēc 2 nedēļām! Vai esat gatava sākt vingrot?

1. Vingrinājums pierei.
Uzlieciet abu roku pirkstus uz pieres. Zeltnešiem jābūt uz uzacīm. Tagad, pārvarot pirkstu pretestību, paceliet uzacis, velkot galvas ādu uz priekšu.

2. Vingrinājums acīm.
Atveriet acis tik plaši, cik iespējams, vienkāršāk "lūriet" uz priekšu, cik ilgi vien iespējams. Pēc tam atslābinaties.

3. Vingrinājums vaigiem.
Smaidiet, pieliekot pirkstus pie mutes kaktiņiem. Mutes un vaigu muskuļus, līdz pašām ausīm ļoti stipri sasprindzināt. Atslābināt.

4. Vingrinājums pret nokareniem mutes kaktiņiem.
Saspiest lūpas starp zobiem, pavilkt lūpu kaktiņus uz augšu. Paturēt, atslābināt. Novērš arī grumbiņu rašanos virs augšējās lūpas.

5. Vingirnājums pret grumbiņām acu kaktiņos.
Piespiediet pirkstus pie acu ārējiem kaktiņiem un sasprindiziet apakšējos plakstiņus. Atslābiniet.

6. Vingirnājums pret dubultzodu.
Palieciet zem zoda dūres (kulakus) pārvarot pretestību rokās, atveriet muti. Pēc tam atspiedieties ar lielo pirkstu pret zodu, maksimāli izbāziet mēli ārā no mutes, tā lai mēles galiņš būtu uz leju.

7. Vingrinājums kaklam.
Ar spēku atlieciet apakšējo lūpu uz leju, atklājot apakšējos zobus. Ja Jūs pareizi pildat uzdevumu, tad uz kakla būs redzams muskuļu reljefs.

8. Vingrinājums visas sejas kontūras nostiprināšanai.
Sasprindzini vaigus uz zodu: plati atver muti, izspied uz āru apakšējo galvaskausu. Sasprindzini kakla un galvaskausa muskuļus. Atslābināt.

Veciet vingrojumus regulāri, vismaz 5 reizes nedēļā, bet labāk - katru dienu. Katru vingrojumu vajag atkārtot 5 reizes pa 6 sekundēm, palēnām palielinot atkārtojumu skaitu līdz 20 reizēm. Vislabāk veikt šo vingrojumu kompleksu pirms miega, kaut arī nekas daudz nemainīsies, ja pildīsiet tos citā diennakts laikā.
Pievienots 11.01.2015 (00:59) | Pievienoja: DalVeR | Skatijumi: 770
Atslēgvārdi: Nav pievienots..

Komentāru pagaidam nav ! Esi pirmais !


Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrēties | Ienākt ]
Nolaist
Atvērt ČATU
Lai pievienotu ziņu autorizējies
0