Sākums VĪRIEŠI UZSKATA, KA TU IZSKATIES PIEVILCĪGĀKA, DAROT ŠĀDI

Piektdiena, 29.03.2024, šodien vārda dienas svin
Kategorijas
Izvēlies pēc kategorijas
Iesaki
Iesaki mūs saviem draugiem
Jaunākais forumā
Jaunākie ieraksti forumā
Chau !
Pievienoja: voldis29
Atbildes: (5)

Aktieru sadaļa
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (1)

Esport community
Pievienoja: Korijs
Atbildes: (1)

Foruma spēle CTRL + V
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Ciparu spēle ar bildēm
Pievienoja: DalVeR
Atbildes: (0)

Filmu apskati
Random Filmas apskati
Raksti
Janākie raksti

VĪRIEŠI UZSKATA, KA TU IZSKATIES PIEVILCĪGĀKA, DAROT ŠĀDI



Mēs esam dzirdējuši, ka pēc vairākām glāzēm alkohola visi ir simpātiski, tomēr jaunā pētījumā ir minēts, ka var būt arī pretēji. Viena alkoholiska dzēriena izdzeršana varētu padarīt tevi pievilcīgāku pretējā dzimuma acīs saskaņā ar nesenu pētījumu, kas publicēts žurnālā „Alcohol and Alcoholism”.

Šajā pētījumā 40 cilvēki, kuriem patīk iedzert saviesīgos pasākumos un kuri studē Bristolas Universitātē, brīvprātīgi pieteicās, lai uzņemtu viņu fotogrāfijas trīs dažādos laikos: skaidrā, pēc viena dzēriena un pēc divu dzērienu izdzeršanas. Tad grupa citu cilvēku, kuri neko nebija dzēruši, novērtēja, cik, viņuprāt, pievilcīgi cilvēki bija šajās fotogrāfijās. To pētījuma dalībnieku bildes, kuri nobaudīja vienu dzēriena glāzi, tika atzītas par vispievilcīgākajām, aiz tām palika bildes ar cilvēkiem skaidrā. Bildes ar cilvēkiem, kas izdzēra divas glāzes, turpretim tika novērtētas kā vismazāk pievilcīgās.

Kas mainījās šo cilvēku ārienē, kad viņi bija izdzēruši vienu dzērienu? Pētnieki uzskata, ka ar to saistāma varētu būt vazodilācija – asinsvadu paplašināšanās. Mēs visi esam iepazinuši vieglo piesarkumu, kas rodas pēc dažiem malkiem vīna Pinot. Izrādās, ka alkohola patēriņš var pastiprināt asins plūsmu zem ādas, kas cilvēkam var likt izskatīties veselīgi sārtam. Tomēr šī alkohola skaistuma veicināšana nav mūžīga – rožainais mirdzums izzūd, kad izdzerta vairāk kā viena dzēriena glāze.

Tāpat neliela alkohola deva var atslābināt arī seju un ietekmēt sejas izteiksmi, kas saskanēs ar izrietošo labo noskaņojumu. Lai būtu saprotamāk – šī glāze baltvīna varētu likt tev smaidīt. Diemžēl alkohola lielāka daudzuma patērēšana maina mūsu izskatu uz otru pusi, kas nav seksīgi.

Protams, reālajā dzīvē saviesīgos pasākumos parasti abas puses dzer. Tā kā iedzēruša cilvēka redzējums varētu atšķirties no tā, kas tika novērots pētījumā. Un, tā kā šajā pētījumā nebija vairāku un daudzveidīgāku piemēru, tā atklājumus varētu uztvert skeptiski, galvenokārt tādēļ, ka tu noteikti dzer cita iemesla dēļ, nevis lai padarītu sevi pievilcīgāku pretējā dzimuma acīs.
Pievienots 06.06.2015 (15:12) | Pievienoja: DalVeR | Skatijumi: 687
Atslēgvārdi: Nav pievienots..

Komentāru pagaidam nav ! Esi pirmais !


Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrēties | Ienākt ]
Nolaist
Atvērt ČATU
Lai pievienotu ziņu autorizējies
0